Куряча печінка в сметанному соусі – це прекрасний спосіб насолодитися смаком домашніх страв та додати різноманіття до щоденного меню. Цей рецепт легкий у приготуванні та дуже корисний. Спробуйте приготувати цю курячу печінку і ви не будете готувати цю страву за іншим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Смажимо цибулю та моркву до напівготовності. Потім додаємо курячу печінку і смажимо разом з цибулею та морквою приблизно 10 хвилин. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо, додаємо улюблені спеції та сіль. Заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно 10 хвилин. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…