Куряча печінка в сметанному соусі – це прекрасний спосіб насолодитися смаком домашніх страв та додати різноманіття до щоденного меню. Цей рецепт легкий у приготуванні та дуже корисний. Спробуйте приготувати цю курячу печінку і ви не будете готувати цю страву за іншим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Смажимо цибулю та моркву до напівготовності. Потім додаємо курячу печінку і смажимо разом з цибулею та морквою приблизно 10 хвилин. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо, додаємо улюблені спеції та сіль. Заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно 10 хвилин. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…