Готується із простих продуктів і дуже просто. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулину дрібно нарізаємо і викладаємо обсмажуватися на сковорідку з олією.
Печінку нарізаємо на шматочки середнього розміру та викладаємо обсмажуватися до цибулі.
Солимо, перчимо і перемішуємо.
Додаємо вершки, вливаємо воду і добре перемішуємо. Варимо десять хвилин.
Подаємо печінку з рисом (або будь-яким іншим гарніром), посипаємо подрібненою петрушкою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…