Рецепти

Куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом

Смачна та швидка страва на вечерю – куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло м’яке – 40 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Сік лимона – 1 столова ложка
  • Петрушка
  • Куряча грудка – 300 г
  • Сіль та чорний перець – на свій смак
  • Борошно
  • Яйце – 1 штука
  • Панірувальні сухарі

Приготування:

Петрушку дрібно нарізаємо і перекладаємо в невелику миску. Часник подрібнюємо та викладаємо до петрушки. Викладаємо м’яке вершкове масло та сік лимона. Добре все змішуємо.

Курячу грудинку відбиваємо, солимо і перчимо. Намазуємо підготовленою сумішшю з кропу та масла один бік грудки.

Складаємо “книжечкою”. Солимо і перчимо на свій смак.

Обвалюємо в муці, потім у збитому яйці, і в панірувальних сухарях. Перекладаємо на сковорідку, з рослинною. олією, обсмажуємо по 5 хвилин з обох боків на повільному вогні.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…