Смачна та швидка страва на вечерю – куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом.
Інгредієнти:
Приготування:
Петрушку дрібно нарізаємо і перекладаємо в невелику миску. Часник подрібнюємо та викладаємо до петрушки. Викладаємо м’яке вершкове масло та сік лимона. Добре все змішуємо.
Курячу грудинку відбиваємо, солимо і перчимо. Намазуємо підготовленою сумішшю з кропу та масла один бік грудки.
Складаємо “книжечкою”. Солимо і перчимо на свій смак.
Обвалюємо в муці, потім у збитому яйці, і в панірувальних сухарях. Перекладаємо на сковорідку, з рослинною. олією, обсмажуємо по 5 хвилин з обох боків на повільному вогні.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…