Смачна та швидка страва на вечерю – куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом.
Інгредієнти:
Приготування:
Петрушку дрібно нарізаємо і перекладаємо в невелику миску. Часник подрібнюємо та викладаємо до петрушки. Викладаємо м’яке вершкове масло та сік лимона. Добре все змішуємо.
Курячу грудинку відбиваємо, солимо і перчимо. Намазуємо підготовленою сумішшю з кропу та масла один бік грудки.
Складаємо “книжечкою”. Солимо і перчимо на свій смак.
Обвалюємо в муці, потім у збитому яйці, і в панірувальних сухарях. Перекладаємо на сковорідку, з рослинною. олією, обсмажуємо по 5 хвилин з обох боків на повільному вогні.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…