Нове

Куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом

Смачна та швидка страва на вечерю – куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло м’яке – 40 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Сік лимона – 1 столова ложка
  • Петрушка
  • Куряча грудка – 300 г
  • Сіль та чорний перець – на свій смак
  • Борошно
  • Яйце – 1 штука
  • Панірувальні сухарі

Приготування:

Петрушку дрібно нарізаємо і перекладаємо в невелику миску. Часник подрібнюємо та викладаємо до петрушки. Викладаємо м’яке вершкове масло та сік лимона. Добре все змішуємо.

Курячу грудинку відбиваємо, солимо і перчимо. Намазуємо підготовленою сумішшю з кропу та масла один бік грудки.

Складаємо “книжечкою”. Солимо і перчимо на свій смак.

Обвалюємо в муці, потім у збитому яйці, і в панірувальних сухарях. Перекладаємо на сковорідку, з рослинною. олією, обсмажуємо по 5 хвилин з обох боків на повільному вогні.

Смачного!

Нове

Популярне