Смачна та швидка страва на вечерю – куряча грудка фарширована лимонно-часниковим маслом.
Інгредієнти:
- Вершкове масло м’яке – 40 г
- Часник – 1 зубчик
- Сік лимона – 1 столова ложка
- Петрушка
- Куряча грудка – 300 г
- Сіль та чорний перець – на свій смак
- Борошно
- Яйце – 1 штука
- Панірувальні сухарі
Приготування:
Петрушку дрібно нарізаємо і перекладаємо в невелику миску. Часник подрібнюємо та викладаємо до петрушки. Викладаємо м’яке вершкове масло та сік лимона. Добре все змішуємо.
Курячу грудинку відбиваємо, солимо і перчимо. Намазуємо підготовленою сумішшю з кропу та масла один бік грудки.
Складаємо “книжечкою”. Солимо і перчимо на свій смак.
Обвалюємо в муці, потім у збитому яйці, і в панірувальних сухарях. Перекладаємо на сковорідку, з рослинною. олією, обсмажуємо по 5 хвилин з обох боків на повільному вогні.
Смачного!