Якщо немає свіжої риби чи просто не хочеться її запікати, чи варити, то візьміть консервовану червону рибу, тільки не в олії, а у власному соку.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, для цього рецепту знадобиться круглозерновий рис. Його потрібно добре промити і зварити до готовності. Потім остудити і викласти у салатник.
Червону рибу потрібно опустити в киплячу підсолену воду і проварити близько 7-10 хвилин або запікати в духовці. Потім остудіть філе та розділіть м’ясо на шматочки.
Порада! Використовуйте будь-які спеції на свій смак.
Додайте нарізаний кріп, тертий сир та терті яєчні білки. Заправте майонезом, посоліть до смаку і перемішайте.
Окремо натріть яєчні жовтки на дрібній тертці. Чисті ручки змастіть олією. Потім дбайливо 🤗, акуратно сформуйте кульки бажаного розміру. Далі обваляйте в яєчних жовтках або рубаному кропі.
Вийшло дуже смачно, рекомендую скуштувати.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…