Якщо немає свіжої риби чи просто не хочеться її запікати, чи варити, то візьміть консервовану червону рибу, тільки не в олії, а у власному соку.
Інгредієнти:
- Філе риби – 300 г
- Варений рис – 1-1,5 склянки
- Сир – 100 г
- Яйця – 4 шт.
- Кріп – за смаком
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Отже, для цього рецепту знадобиться круглозерновий рис. Його потрібно добре промити і зварити до готовності. Потім остудити і викласти у салатник.
Червону рибу потрібно опустити в киплячу підсолену воду і проварити близько 7-10 хвилин або запікати в духовці. Потім остудіть філе та розділіть м’ясо на шматочки.
Порада! Використовуйте будь-які спеції на свій смак.
Додайте нарізаний кріп, тертий сир та терті яєчні білки. Заправте майонезом, посоліть до смаку і перемішайте.
Окремо натріть яєчні жовтки на дрібній тертці. Чисті ручки змастіть олією. Потім дбайливо 🤗, акуратно сформуйте кульки бажаного розміру. Далі обваляйте в яєчних жовтках або рубаному кропі.
Вийшло дуже смачно, рекомендую скуштувати.
Смачного!