Приготування креветок у часниковому соусі – це чудовий спосіб насолодитися багатим смаком морепродуктів. Цей рецепт не лише надасть вашій страві більше смаку, а й стане прекрасним варіантом для швидкого та смачного обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваємо велику сковорідку. Додаємо дрібно нарізаний часник та червоний перець і смажимо близько 3-4 хвилин. Очищені креветки, сіль та перець відправляємо у каструлю й варимо від 2 до 3 хвилин. Дістаємо креветки з каструлі та відкладаємо в сторону. Додаємо до просмаженого часнику в сковорідку оцет та лимонний сік і доводимо до кипіння. Перекладаємо креветки в сковорідку, додаємо нарізану петрушку. Добре перемішуємо та додаємо сіль та перець на свій смак.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…