Рецепти

Креветки в часниковому соусі

Приготування креветок у часниковому соусі – це чудовий спосіб насолодитися багатим смаком морепродуктів. Цей рецепт не лише надасть вашій страві більше смаку, а й стане прекрасним варіантом для швидкого та смачного обіду.

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 500 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Мелений червоний перець – 1 щіпка
  • Білий винний оцет – 0,3 стакана
  • Свіжа петрушка – 50 г
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Розігріваємо велику сковорідку. Додаємо дрібно нарізаний часник та червоний перець і смажимо близько 3-4 хвилин. Очищені креветки, сіль та перець відправляємо у каструлю й варимо від 2 до 3 хвилин. Дістаємо креветки з каструлі та відкладаємо в сторону. Додаємо до просмаженого часнику в сковорідку оцет та лимонний сік і доводимо до кипіння. Перекладаємо креветки в сковорідку, додаємо нарізану петрушку. Добре перемішуємо та додаємо сіль та перець на свій смак.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…