Пропоную рецепт напрочуд смачного часниково-вершкового соусу з креветками та шпинатом. Креветки за цим рецептом – просто знахідка для любителів та поціновувачів смачної їжі.
Дуже рекомендую приготувати та насолодитися незрівнянним поєднанням смаків цього розкішного делікатесу.
Інгредієнти:
Приготування:
На вершковому маслі до рум’яності обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля підрум’янилася відправляємо для “зв’язування” в сковороду половину чайної ложки борошна і наливаємо вино. Випарюємо вино практично повністю і наливаємо у сковороду вершки. Все добре перемішуємо і, як тільки вершки закиплять – знімаємо сковороду з вогню. На другій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і додаємо дрібно нарізаний часник. Буквально за хвилину відправляємо в сковороду креветки (очищені від панцира та кишкової вени) перемішуємо і зверху обпалюємо газовим пальником.
Як тільки креветки стали рожевіти – знімаємо сковороду з креветками з вогню і на її місце ставимо сковороду з вершковим соусом. У сковороду з соусом відправляємо розрізані на дві частини томати чері, листя шпинату і добре перемішуємо. Якщо соус виходить занадто густим – додайте трохи води. У сковороду додаємо на смак сіль, дрібно натертий пармезан, креветки з часником і перемішуємо. На повільному вогні тушкуємо все буквально 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.
Соус з креветками викладаємо на тарілку, до смаку перчимо і подаємо до столу.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…