Листковий салат з курячої печінки – чудова ідея для ситного та легкого салату. Печінка птиці досить дешева, інші інгредієнти загалом доступні. А ще він такий яскравий та святковий, що прикрасить будь-який стіл.
Інгредієнти:
- 6-7 шт. курячої печінки
- 5-6 маринованих огірків
- 5 зварених круто яєць
- 2 варені моркви
- Майонез, сіль та перець за смаком
- Петрушкс
Приготування:
- Викладіть очищену печінку на гарячу суху тефлонову сковороду або сковороду для гриля, посипте зеленню та обсмажте до коричневого кольору з обох боків.
- Приправте смажену печінку сіллю, остудіть і наріжте кубиками.
- Маринований огірок наріжте тонкими скибочками.
- Наріжте моркву тонкими скибочками по діагоналі.
- Виріжте кілька квіток зі шматочків огірка та моркви, щоб прикрасити салат.
- Яйця дрібно наріжте.
- Спочатку викладіть шар печінки, намажте майонезом.
- Потім викладіть шматочки маринованого огірка та моркву і знову змастіть майонезом.
- Укласти шар дрібно нарізаних яєць.
- Знову намажте майонезом.
- Прикрасьте зверху квітами, вирізаними з моркви та огірка, і листям петрушки. Салат готовий.
- Смачного!