Нове

Красива та дуже смачна закуска з баклажана та помідорів

Ця закуска готується дуже легко із невеликої кількості продуктів. Усі вони чудово поєднуються між собою. Закуска виходить гарна, соковита, ароматна із чудовим смаком. Яскравий смак цій страві дає суміш із сиру бринза. Ніжні баклажани, соковиті помідори та сирна суміш – це дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 1 баклажан
  • 2 помідори (більше середнього)
  • 1 великий зубчик часнику
  • 150 г сиру бринза в розсолі
  • 1/3 пучка кінзи
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • за смаком сіль

Приготування:

Баклажан нарізаємо на не дуже тонкі кружальця (10 шт.) І солимо. Обсмажуємо партіями в олії з 2 сторін до м’якості та перекладаємо на паперові рушники.

Поки готується баклажан, робимо сирну суміш. Сир бринзу розминаємо вилкою, доповнюємо дрібно нарізаним часником і кінзою.

Добре перемішуємо. Якщо суміш виходить дуже густа, то вливаємо рідину з упаковки, в якій був сир. Сирна суміш виходить ароматна, солона, гостренька та з легкою кислинкою (яскравий смак).

Закуска виходить красивою, якщо брати помідори, які діаметром збігаються з діаметром кружечків баклажана. Нарізаємо помідори на не дуже тонкі кружечки (10 шт.) і викладаємо на тарілку найбільші діаметром (5 шт.).

Сирну суміш ділимо на 4 частини. Одну частину розподіляємо на помідорах, відступаючи від країв.

З готових кружечків баклажана вибираємо найбільші за діаметром і викладаємо на помідори.

Розподіляємо сирну суміш (1/4 частина).

Зверху на баклажани викладаємо кружечки помідорів, потім сирна суміш, кружечки баклажана, що залишилися, і залишки сирної суміші. Закуска готова.

Посипаємо закуску нарізаною кінзою, подаємо на стіл і насолоджуємося смаком. Ніжні смажені баклажани, соковиті помідори, бринза, часник та кінза – це неймовірно смачно. А ще це соковито, ароматно та красиво.

Смачного!!!

Нове

Популярне