Котлети з філе, пюре та сиру, соковиті та ніжні. Котлети смачні та ситні.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з курячого філе, соковиті та ніжні. Котлети можна подавати як з гарніром, так і з соусом. Котлети зі свинячого фаршу та пюре, я готувала без сиру, котлети смачні. Наступного разу спробую приготувати з курячого філе та пюре, сир не додаватиму.
Картоплю очищаємо, промиваємо, розрізаємо на частини та відварюємо у підсоленій воді до готовності. Воду зливаємо і картоплю ретельно розминаємо.
Куряче філе, промиваємо, просушуємо та подрібнюємо в блендері.
Цибулю очищаємо, промиваємо і подрібнюємо в блендері або натираємо на середній тертці.
З’єднуємо фарш, цибулю, часник, картопля, крохмаль, розпушувач для тіста, перець та сіль за смаком, ретельно розмішуємо.
Твердий сир натираємо на тертці та додаємо в котлетну масу, перемішуємо.
Руки змочуємо водою та з котлетної маси формуємо котлети.
Обвалюємо котлети в борошні або панірувальних сухарях.
Розігріваємо сковороду з олією і укладаємо котлети.
Обсмажуємо котлети з двох сторін, під закритою кришкою на слабкому вогні до золотистої скоринки.
Котлети складаємо на блюдо, посипаємо зеленню та подаємо до столу з гарніром чи овочами.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…