Сьогодні хочу поділитися з Вами чудовим рецептом котлети по-київськи. Таке блюдо виходить дуже смачним, ніжними з ароматним маслом.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 500 г
- Масло – 70 г
- кріп
- сіль
- перець
Для кляру:
- борошно
- Яйця – 2 шт.
- Панірувальні сухарі
Приготування:
- Курячого філе у мене 500 г два шматочки. Розрізаємо навпіл, у нас вийти 4 котлети. Кожне філе розрізаємо уздовж, але не до кінця і відкриваємо як книжку.
- Відбиваємо молоточком з двох сторін все філе. Солимо, перчимо до смаку, за бажанням можете додати ще приправ які Вам подобаються.
- Приготуємо начинку, подрібнюємо невеликий пучок кропу. Нарізаємо масло на шматочки. Нам знадобитися всього лише 4 шматочки масла. Потім масло обмакуємо в подрібненому кропі.
- Масло кладемо на край філе і звертаємо рулетиком що б краї були закриті.
- Для кляру нам знадобитися: борошно, яйця 2 штуки і панірувальні сухарі. Беремо котлетку обмакуємо спочатку в борошні з усіх боків. Потім в яйці. У панірувальних сухарях. Обмакуємо знову в борошні, яйці і сухарях. Так проробляємо з усіма котлетками.
- На сковороду наливаємо рослинну олію. Прогріваємо. Кладемо котлетки. Смажимо з усіх боків до золотистого кольору на невеликому вогні і можна подавати до столу.
Також читайте: ВЕЧЕРЯ ЗА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ АБО ЯК СМАЧНО НАГОДУВАТИ ВСЮ СІМ’Ю ЗА 30 ХВИЛИН