Котлета люля-кебаб – це поєднання двох відомих та улюблених страв: котлети та люля-кебаб. М’ясо та цибуля запікаються разом, додаючи особливий аромат та смак. Це ідеальна страва для швидкого та простого обіду чи вечері. В кінцевому результаті виходить чимала кількість шикарних котлет, ситність і смак яких було б радістю для кожного, відчути на роботі або на тривалій прогулянці. Спробуйте самі і переконайтеся, як просто і смачно можна приготувати цю страву в домашніх умовах!
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку наріжемо перець. Нарізаємо дрібненько, на кубики. Відправляємо до фаршу.
Тепер сюди на великій тертці натираємо цибулину, картоплю та моркву. За смаком додаємо сіль. Також всипаємо сушений часник і вливаємо яйця. Добре перемішаємо до однорідності.
Обов’язково потрібно додати зелень. Її дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу.
Ліпимо котлетки і викладаємо їх на лист застелений пергаментним папером. За допомогою ложки робимо такі ребра. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 45-50 хвилин.
По готовності подаємо з маринованою цибулею або картоплею.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…