Котлета люля-кебаб – це поєднання двох відомих та улюблених страв: котлети та люля-кебаб. М’ясо та цибуля запікаються разом, додаючи особливий аромат та смак. Це ідеальна страва для швидкого та простого обіду чи вечері. В кінцевому результаті виходить чимала кількість шикарних котлет, ситність і смак яких було б радістю для кожного, відчути на роботі або на тривалій прогулянці. Спробуйте самі і переконайтеся, як просто і смачно можна приготувати цю страву в домашніх умовах!
Інгредієнти:
- Фарш 1 кг
- Цибуля 3-4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2-3 шт.
- Часник 1 ч. л.
- Яйця 2 шт.
- Сіль, перець, зелень
Приготування:
Для початку наріжемо перець. Нарізаємо дрібненько, на кубики. Відправляємо до фаршу.
Тепер сюди на великій тертці натираємо цибулину, картоплю та моркву. За смаком додаємо сіль. Також всипаємо сушений часник і вливаємо яйця. Добре перемішаємо до однорідності.
Обов’язково потрібно додати зелень. Її дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу.
Ліпимо котлетки і викладаємо їх на лист застелений пергаментним папером. За допомогою ложки робимо такі ребра. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 45-50 хвилин.
По готовності подаємо з маринованою цибулею або картоплею.
Смачного!