Нове

Котлета люля-кебаб: смачне поєднання м’яса та цибулі, рецепт для любителів смачного

Котлета люля-кебаб – це поєднання двох відомих та улюблених страв: котлети та люля-кебаб. М’ясо та цибуля запікаються разом, додаючи особливий аромат та смак. Це ідеальна страва для швидкого та простого обіду чи вечері. В кінцевому результаті виходить чимала кількість шикарних котлет, ситність і смак яких було б радістю для кожного, відчути на роботі або на тривалій прогулянці. Спробуйте самі і переконайтеся, як просто і смачно можна приготувати цю страву в домашніх умовах!

Інгредієнти:

  • Фарш 1 кг
  • Цибуля 3-4 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2-3 шт.
  • Часник 1 ч. л.
  • Яйця 2 шт.
  • Сіль, перець, зелень

Приготування:

Для початку наріжемо перець. Нарізаємо дрібненько, на кубики. Відправляємо до фаршу.

Тепер сюди на великій тертці натираємо цибулину, картоплю та моркву. За смаком додаємо сіль. Також всипаємо сушений часник і вливаємо яйця. Добре перемішаємо до однорідності.

Обов’язково потрібно додати зелень. Її дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу.

Ліпимо котлетки і викладаємо їх на лист застелений пергаментним папером. За допомогою ложки робимо такі ребра. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 45-50 хвилин.

По готовності подаємо з маринованою цибулею або картоплею.

Смачного!

Нове

Популярне