Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом коржиків із зеленою цибулею. Приготування дуже просте, із звичайних продуктів, без замісу тіста. Виходять ну дуже смачні та апетитні!
Інгредієнти:
- Сухі хлібопекарські дріжджі – 3 г
- Вода тепла – 260 г
- Борошно – 300 г
- Сіль – 1/2 ч. ложки
- Цукор – 1 ч. ложка
- Зелена цибуля
- Рослинна олія – 15 г
Приготування:
У глибоку миску всипаємо сухі пекарні дріжджі, заливаємо теплою водою (25 градусів) і перемішуємо.
Додаємо борошно, сіль, цукор і перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на дві години при температурі 25 градусів.
Потім всипаємо в тісто дрібно нарізану зелену цибулю і добре перемішуємо. Вливаємо олію, трохи перемішуємо.
Викладаємо тісто на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо із двох сторін до золотистого кольору.
Смачного!