Сьогодні відкривши морозилку, побачила пакет зеленої квасолі, який був куплений ще під час карантину. Не можу сказати, що така вже велика шанувальниця ЗСЖ, але стручкова квасоля з яйцями виходить дуже смачною, а про користь і говорити не доводиться. Стручкова зелена квасоля є дуже низько калорійним продуктом. При цьому в ній багато корисних речовин: калій, магній, залізо, цинк, йод, селен. Таблиця Менделєєва у відкритому доступі). Також ця квасоля нормалізує роботу кишечника і корисна для нервової системи
Отже, для приготування сніданку нам буде потрібно:
- Стручкова фасолька 300 г
- Яйця-2шт.
- Вершкове масло і оливкова олія для смаження
- Зелень
Приготування:
- Я завжди промиваю проточною водою заморожені овочі. Квасоля теж не була винятком. Даємо воді стекти.
- Розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо до нього оливкову олію. На розігріту сковороду викладаємо квасолю і обсмажуємо її хвилин 5-6.
- Окремо в салатнику збиваємо виделкою 2 яйця і виливаємо в сковороду до квасолі постійно помішуючи вміст.
- Закриваємо кришкою і на повільному вогні протягом декількох хвилин доводимо до готовності.
- Перед подачею на стіл посолити і посипати подрібненим кропом.
- От і все! Смачний, ситний. Корисний сніданок. Готовий!
Також читайте: ГАРЯЧИЙ СНІДАНОК ЗА 15 ХВИЛИН З ЛАВАША, НА СКОВОРОДІ