Нове

Корисний і здоровий сніданок. Їмо і худнемо

Сьогодні відкривши морозилку, побачила пакет зеленої квасолі, який був куплений ще під час карантину. Не можу сказати, що така вже велика шанувальниця ЗСЖ, але стручкова квасоля з яйцями виходить дуже смачною, а про користь і говорити не доводиться. Стручкова зелена квасоля є дуже низько калорійним продуктом. При цьому в ній багато корисних речовин: калій, магній, залізо, цинк, йод, селен. Таблиця Менделєєва у відкритому доступі). Також ця квасоля нормалізує роботу кишечника і корисна для нервової системи

Отже, для приготування сніданку нам буде потрібно:

  • Стручкова фасолька 300 г
  • Яйця-2шт.
  • Вершкове масло і оливкова олія для смаження
  • Зелень

Приготування:

  • Я завжди промиваю проточною водою заморожені овочі. Квасоля теж не була винятком. Даємо воді стекти.
  • Розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо до нього оливкову олію. На розігріту сковороду викладаємо квасолю і обсмажуємо її хвилин 5-6.
  • Окремо в салатнику збиваємо виделкою 2 яйця і виливаємо в сковороду до квасолі постійно помішуючи вміст.
  • Закриваємо кришкою і на повільному вогні протягом декількох хвилин доводимо до готовності.
  • Перед подачею на стіл посолити і посипати подрібненим кропом.
  • От і все! Смачний, ситний. Корисний сніданок. Готовий!

Також читайте: ГАРЯЧИЙ СНІДАНОК ЗА 15 ХВИЛИН З ЛАВАША, НА СКОВОРОДІ

Нове

Популярне