У дачний сезон у мене відкриваються нові можливості в приготуванні смачних страв. Також хотілося б відзначити, що кабачок сам по собі містить велику кількість калію, вітамінів групи В, харчових волокон та антиоксидантів, тим самим все це сприятливо позначається на шкірі. Ну про користь продукту можна говорити довго, у зв’язку з чим приступаємо від слів до приготування.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт;
- Куряче яйце – 2 шт;
- Молоко – 15 мл;
- Борошно – 50 г;
- Помідор – 1 шт;
- Салат – 5 шт;
- Часник – 1 зубчик;
- Сир – 50 г;
- Сіль за смаком.
Приготування:
- Натираємо кабачок на великій тертці та віджимаємо від зайвої рідини.
- До кабачка додаємо куряче яйце, молоко, борошно, видавлений через прес часник, сіль і ретельно перемішуємо.
- З суміші, що вийшла, смажимо млинці з двох сторін.
- Млинець, що вийшов, змащуємо сиром, далі викладаємо лист салату, нарізаний помідор і згортаємо в рулетик, краї загортаємо всередину.
- Розрізаємо навпіл і подаємо до столу.
Смачного!