Сьогодні поділюся чудовою ідеєю начинки для конвертиків з лаваша. На її приготування йде буквально 2-3 хвилини. Виходить дуже смачно, ситно, цікаво і не дорого.
Отже, нам буде потрібно два яйця зварених круто. Їх потрібно розім’яти виделкою в мисці. Туди ж додати один невеликий помідор нарізаний дрібними кубиками.
Далі відправляємо в помідору і яйцям консервовану рибу, це може бути тунець, горбуша. Її так само потрібно розім’яти виделкою. Ще я обов’язково додаю кріп, у мене заморожений з літа.
Все добре перемішую і начиняю конвертики.
Коли всі конвертики готові я ставлю на вогонь розігріватися сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Конвертики потрібно обсмажити з двох сторін буквально по 1 хвилині. Головне завдання зробити лаваш хрустким і апетитним.
Також читайте: ТОРТ З СЬОМГОЮ І КРАБОВИМИ ПАЛИЧКАМИ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…