Якщо вдома є картопля, яйце і трохи фаршу – одразу готую таку страву на вечерю. Виходить дуже смачно! Готується швидко та легко. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю натираємо на великій терці, туди ж натираємо цибулину (середню). Солимо і добре перемішуємо. Перекладаємо в сито, ставимо на тарілку та даємо настоятися 10 хвилин.
Фарш м’ясний викладаємо в глибоку тарілку, додаємо дрібно нарізану 1/2 частину цибулини, подрібнений кріп і яйце (маленьке). Солимо, перчимо і добре перемішуємо ложкою.
З картоплі формуємо невеликий коржик, зверху викладаємо трохи фаршу і потім знову картопля.
Викладаємо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо по п’ять хвилин з обох боків до золотистого кольору.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…