Рецепти

Коли є картопля, яйце і трохи фаршу: смачна страва на вечерю

Якщо вдома є картопля, яйце і трохи фаршу – одразу готую таку страву на вечерю. Виходить дуже смачно! Готується швидко та легко. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля (середня) – 1 штука + 1/2 штуки
  • Сіль та чорний перець – за смаком
  • Фарш м’ясний – 200 г
  • Кріп
  • Яйце (маленьке) – 1 штука

Приготування:

Очищену картоплю натираємо на великій терці, туди ж натираємо цибулину (середню). Солимо і добре перемішуємо. Перекладаємо в сито, ставимо на тарілку та даємо настоятися 10 хвилин.

Фарш м’ясний викладаємо в глибоку тарілку, додаємо дрібно нарізану 1/2 частину цибулини, подрібнений кріп і яйце (маленьке). Солимо, перчимо і добре перемішуємо ложкою.

З картоплі формуємо невеликий коржик, зверху викладаємо трохи фаршу і потім знову картопля.

Викладаємо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо по п’ять хвилин з обох боків до золотистого кольору.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…