Рецепти

Коли вдома є капуста і трохи фаршу: смачна вечеря для всієї родини

Якщо вдома є капуста та трохи м’ясного фаршу – одразу готую смачну страву на вечерю!

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна
  • Яловичий фарш – 300 г
  • Чорний перець та сіль
  • Вода – 30 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Петрушка – пучок
  • Яйця – 3 штуки
  • Борошно

Приготування:

З качана капусти вирізаємо качан і відварюємо капусту в киплячій воді. Знімаємо листя.

Цибулю та петрушку подрібнюємо в кухонному комбайні та перекладаємо у тарілку до фаршу. Солимо, перчимо, наливаємо воду і добре змішуємо.

Викладаємо начинку в лиття капусти і згортаємо «книжкою».

У невеликій ємності збиваємо яйця із сіллю. У чисту ємність насипаємо борошно.

Обвалюємо капустяне листя спочатку в борошні, потім в яйці і викладаємо обсмажуватися на розігріту сковорідку з олією.

Обсмажуємо із двох сторін до золотистості.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…