Якщо вдома є капуста та трохи м’ясного фаршу – одразу готую смачну страву на вечерю!
Інгредієнти:
Приготування:
З качана капусти вирізаємо качан і відварюємо капусту в киплячій воді. Знімаємо листя.
Цибулю та петрушку подрібнюємо в кухонному комбайні та перекладаємо у тарілку до фаршу. Солимо, перчимо, наливаємо воду і добре змішуємо.
Викладаємо начинку в лиття капусти і згортаємо «книжкою».
У невеликій ємності збиваємо яйця із сіллю. У чисту ємність насипаємо борошно.
Обвалюємо капустяне листя спочатку в борошні, потім в яйці і викладаємо обсмажуватися на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажуємо із двох сторін до золотистості.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…