Якщо вдома є капуста та трохи м’ясного фаршу – одразу готую смачну страву на вечерю!
Інгредієнти:
Приготування:
З качана капусти вирізаємо качан і відварюємо капусту в киплячій воді. Знімаємо листя.
Цибулю та петрушку подрібнюємо в кухонному комбайні та перекладаємо у тарілку до фаршу. Солимо, перчимо, наливаємо воду і добре змішуємо.
Викладаємо начинку в лиття капусти і згортаємо «книжкою».
У невеликій ємності збиваємо яйця із сіллю. У чисту ємність насипаємо борошно.
Обвалюємо капустяне листя спочатку в борошні, потім в яйці і викладаємо обсмажуватися на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажуємо із двох сторін до золотистості.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…