Якщо вдома є капуста та трохи м’ясного фаршу – одразу готую смачну страву на вечерю!
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна
- Яловичий фарш – 300 г
- Чорний перець та сіль
- Вода – 30 г
- Цибуля – 1 штука
- Петрушка – пучок
- Яйця – 3 штуки
- Борошно
Приготування:
З качана капусти вирізаємо качан і відварюємо капусту в киплячій воді. Знімаємо листя.
Цибулю та петрушку подрібнюємо в кухонному комбайні та перекладаємо у тарілку до фаршу. Солимо, перчимо, наливаємо воду і добре змішуємо.
Викладаємо начинку в лиття капусти і згортаємо «книжкою».
У невеликій ємності збиваємо яйця із сіллю. У чисту ємність насипаємо борошно.
Обвалюємо капустяне листя спочатку в борошні, потім в яйці і викладаємо обсмажуватися на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажуємо із двох сторін до золотистості.
Смачного!