Рецепти

Коли немає часу, але хочеться смакоти до чаю – готую класичну солодку «ковбаску»

Моя мама в дитинстві часто готувала її до чаю, тепер і я радую свою сім’ю. Рецепт родом із дитинства! Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

  • Пісочного печива – 300 г
  • Горіхів грецьких – 50 г
  • Вершкового масла – 200 г
  • Меду – 50 г
  • Какао-порошка – 3 столові ложки
  • Молоко – 5 столових ложок

Приготування:

У блендер викладаємо пісочне печиво. Ретельно перемелюємо до крихти, залишаючи невеликі шматочки. Пересипаємо у тарілку великого розміру.

У блендер викладаємо волоські горіхи та подрібнюємо. Висипаємо до печива та все змішуємо.

У каструлю висипаємо порошок какао, додаємо молоко і змішуємо. Готуємо помішуючи.

Додаємо вершкове масло і перемішуємо до розплавлення. Вливаємо мед, одразу перемішуючи.

Виливаємо підготовлену суміш у подрібнене печиво з горіхами та перемішуємо.

Перекладаємо масу на харчову плівку та загортаємо в ковбаску. Забираємо в холодильник на три години або в морозильну камеру на одну годину.

Смачного!

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…