Моя мама в дитинстві часто готувала її до чаю, тепер і я радую свою сім’ю. Рецепт родом із дитинства! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У блендер викладаємо пісочне печиво. Ретельно перемелюємо до крихти, залишаючи невеликі шматочки. Пересипаємо у тарілку великого розміру.
У блендер викладаємо волоські горіхи та подрібнюємо. Висипаємо до печива та все змішуємо.
У каструлю висипаємо порошок какао, додаємо молоко і змішуємо. Готуємо помішуючи.
Додаємо вершкове масло і перемішуємо до розплавлення. Вливаємо мед, одразу перемішуючи.
Виливаємо підготовлену суміш у подрібнене печиво з горіхами та перемішуємо.
Перекладаємо масу на харчову плівку та загортаємо в ковбаску. Забираємо в холодильник на три години або в морозильну камеру на одну годину.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…