Моя мама в дитинстві часто готувала її до чаю, тепер і я радую свою сім’ю. Рецепт родом із дитинства! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
- Пісочного печива – 300 г
- Горіхів грецьких – 50 г
- Вершкового масла – 200 г
- Меду – 50 г
- Какао-порошка – 3 столові ложки
- Молоко – 5 столових ложок
Приготування:
У блендер викладаємо пісочне печиво. Ретельно перемелюємо до крихти, залишаючи невеликі шматочки. Пересипаємо у тарілку великого розміру.
У блендер викладаємо волоські горіхи та подрібнюємо. Висипаємо до печива та все змішуємо.
У каструлю висипаємо порошок какао, додаємо молоко і змішуємо. Готуємо помішуючи.
Додаємо вершкове масло і перемішуємо до розплавлення. Вливаємо мед, одразу перемішуючи.
Виливаємо підготовлену суміш у подрібнене печиво з горіхами та перемішуємо.
Перекладаємо масу на харчову плівку та загортаємо в ковбаску. Забираємо в холодильник на три години або в морозильну камеру на одну годину.
Смачного!