Нове

Коли немає часу, але хочеться смакоти до чаю – готую класичну солодку «ковбаску»

Моя мама в дитинстві часто готувала її до чаю, тепер і я радую свою сім’ю. Рецепт родом із дитинства! Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

  • Пісочного печива – 300 г
  • Горіхів грецьких – 50 г
  • Вершкового масла – 200 г
  • Меду – 50 г
  • Какао-порошка – 3 столові ложки
  • Молоко – 5 столових ложок

Приготування:

У блендер викладаємо пісочне печиво. Ретельно перемелюємо до крихти, залишаючи невеликі шматочки. Пересипаємо у тарілку великого розміру.

У блендер викладаємо волоські горіхи та подрібнюємо. Висипаємо до печива та все змішуємо.

У каструлю висипаємо порошок какао, додаємо молоко і змішуємо. Готуємо помішуючи.

Додаємо вершкове масло і перемішуємо до розплавлення. Вливаємо мед, одразу перемішуючи.

Виливаємо підготовлену суміш у подрібнене печиво з горіхами та перемішуємо.

Перекладаємо масу на харчову плівку та загортаємо в ковбаску. Забираємо в холодильник на три години або в морозильну камеру на одну годину.

Смачного!

Нове

Популярне