Не всі люблять броколі, незважаючи на те, що продукт корисний та смачний. Я один із тих, хто може їсти броколі просто так, після мінімальної термообробки. Але ще смачніше приготувати салат із броколі. Простий та швидкий. А головне – смачний.
Інгредієнти:
Приготування:
Броколі розбираю на суцвіття і відправляю бланшуватися в киплячій підсоленій воді приблизно 3 хвилини. Після цього відправляю капусту в холодну воду, щоб зупинити процес термообробки.
Крупно нарізаю крабові палички та викладаю їх у чашу. Додаю до них суцвіття броколі, які розділив ще дрібніше.
Залишилося підготувати заправку. Для цього змішую майонез зі сметаною та двома видами гірчиці, звичайної та гірчиці із зернами.
Заправляю салат та перемішую. Пробую на сіль, якщо потрібна, трохи солю і подаю до столу.
Смачного.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…