Рецепти

Коли мало вільного часу: торт «Білосніжка» – недорого, але так смачно

Я обожнюю прості рецепти! Завжди рятує, коли «гості на порозі». Торт «Білосніжка» готується швидко, легко, а виходить нереально смачним!

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 3 штуки
  • Цукру – 100 г
  • Ванільного цукру – 8 г
  • Молока – 120 мілілітрів
  • Соняшникової олії – 120 мілілітрів
  • Борошна пшеничного – 180 г
  • Розпушувача – 12 г
  • Молока – 200 мілілітрів
  • Вершків – 200 мілілітрів
  • Білого шоколаду – 300 г

Приготування:

До яєць додаємо цукор, ванільний цукор та збиваємо міксером. Наливаємо молоко, олію і знову збиваємо міксером. Додаємо борошна, розпушувача та перемішуємо міксером.

Заливаємо тістом форму 23х33 см. і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Заливаємо зверху молоком.

У каструлю вливаємо вершки та підігріваємо. Викладаємо білий шоколад, добре розмішуємо і поливаємо зверху на пиріг. Зверху за бажанням прикрашаємо шоколадною крихтою та нарізаємо на порційні шматочки!

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…