Незвичайна, ситна і дуже смачна страва з картоплі. Готується легко та швидко. Рецепт завжди рятує, коли мало часу на приготування. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
З картоплі зчищаємо шкірку і нарізаємо тонкими півкільцями.
Перекладаємо на сковороду з оливковою олією. Посипаємо сіллю, чорним перцем та готуємо 10-15 хвилин.
У глибоку чашку вбиваємо яйця, посипаємо сіллю, чорним перцем, додаємо тертий пармезан і збиваємо вінчиком.
У яєчну суміш викладаємо підготовлену картоплю. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в чашку. Все добре перемішуємо ложкою.
Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і викладаємо масу з картоплі. Запікаємо двадцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…