Незвичайна, ситна і дуже смачна страва з картоплі. Готується легко та швидко. Рецепт завжди рятує, коли мало часу на приготування. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
З картоплі зчищаємо шкірку і нарізаємо тонкими півкільцями.
Перекладаємо на сковороду з оливковою олією. Посипаємо сіллю, чорним перцем та готуємо 10-15 хвилин.
У глибоку чашку вбиваємо яйця, посипаємо сіллю, чорним перцем, додаємо тертий пармезан і збиваємо вінчиком.
У яєчну суміш викладаємо підготовлену картоплю. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в чашку. Все добре перемішуємо ложкою.
Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і викладаємо масу з картоплі. Запікаємо двадцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…