Незвичайна, ситна і дуже смачна страва з картоплі. Готується легко та швидко. Рецепт завжди рятує, коли мало часу на приготування. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Картоплі – 400 г
- Яєць – 5 штук
- Тертого сиру (у мене пармезан) – 3 столові ложки
- Зелена цибуля
- Солі та перцю – за смаком
- Оливкової олії
Приготування:
З картоплі зчищаємо шкірку і нарізаємо тонкими півкільцями.
Перекладаємо на сковороду з оливковою олією. Посипаємо сіллю, чорним перцем та готуємо 10-15 хвилин.
У глибоку чашку вбиваємо яйця, посипаємо сіллю, чорним перцем, додаємо тертий пармезан і збиваємо вінчиком.
У яєчну суміш викладаємо підготовлену картоплю. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в чашку. Все добре перемішуємо ложкою.
Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і викладаємо масу з картоплі. Запікаємо двадцять хвилин при 180 градусах.
Смачного!