Маленькі повітряні кульки із простого тіста – пончики з вершковим смаком. Легко приготувати доступні інгредієнти, які завжди під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто для пончиків замішується з борошна з розпушувачем, яйця, згущеного молока.
Злегка збиваємо вилкою згущене молоко, яйце і дрібку солі. Додаємо борошно, змішане з розпушувачем. Починаємо замішувати тісто.
Повинно вийти тісто, як на вареники. Можливо, доведеться додати борошна, але занадто круте не робіть, воно має бути м’яким, слухняним, приємним навпомацки.
Тісто ділимо на 5-6 частин, скочуємо з них джгутики завтовшки 1,5-2 см. Нарізаємо на шматочки розміром із лісовий горіх, зкочуємо в кульки. Великими не робимо, інакше не пропечуться.
У сковорідці розігріваємо олію, викладаємо кульки. Вогонь робимо менше від середнього.
Смажимо помішуючи, щоб зарум’янилися з усіх боків. Одна порція смажиться приблизно 3-5 хвилин.
Готові пампушки кладемо на тарілку, а в олію опускаємо наступну порцію.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…