Цей рецепт – це варіант смачної та корисної страви, яка гармонійно поєднує в собі цілющу капусту, ароматні гриби, сметану та сир. Цей рецепт не тільки легко засвоюється, але й дозволяє насолодитися витонченим поєднанням смаків.
Інгредієнти:
Приготування:
Занурюємо кольорову капусту в підсолену воду і варимо протягом 12 хвилин. Відціджуємо в друшляку. Викладаємо у глибоку форму для запікання. Нарізаємо цибулю напівкільцями, перетираємо моркву на великій терці. Розігріваємо олію на сковороді, додаємо овочі. Смажимо на невеликому вогні до м’якості. Нарізаємо шампіньйони пластинами й додаємо до овочів. Підсолюємо і смажимо суміш протягом 6–7 хвилин, періодично помішуючи. Викладаємо підсмажені гриби з овочами на капусту. Натираємо твердий сир на середній терці й посипаємо овочі. У глибокому посуді розбиваємо яйце, додаємо сметану й щіпку солі. Збиваємо. Виливаємо яєчно-сметанну суміш у форму на шар сиру. Капусту з грибами в духовку. Запікаємо протягом 15 хвилин при температурі 180° С.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…