Беру всього чотири простих продукти і готую неймовірно смачний десерт до чаю! Кокосові батончики готуються легко, без проблем та без випічки. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
Приготування:
У велику миску висипаємо кокосову стружку, додаємо сухе молоко і добре розмішуємо ложкою.
Виливаємо згущене молоко і розмішуємо спочатку ложкою, потім руками до однорідної маси (має бути трохи липка).
Поділяємо масу на дві частини. В одну частину висипаємо какао та розмішуємо.
Скочуємо з білої та чорної мас дві ковбаски. Дизайн батончиків можна вигадати будь-який (за своїм бажанням).
Добре обвалюємо (розкочуємо) ковбаску в кокосовій стружці, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до чаю!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…