Чудовий варіант для смачного та ситного обіду чи вечері. Ця страва поєднує в собі ніжне тісто, поживну начинку з картоплі та тунця. Саме це робить страву ідеальним вибором для будь-якого часу дня.
Інгредієнти:
Для тіста потрібно:
Для начинки потрібно:
Приготування:
Нарізаємо холодне вершкове масло, змішуємо з борошном та сіллю. Додаємо льодяну воду, замішуємо тісто і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Очищуємо та тонко нарізаємо картоплю. Дістаємо тісто з холодильника, розкочуємо та викладаємо в форму. Відправляємо форму з тістом в холодильник. З тунця зливаємо рідину, розтираємо трошки виделкою і змішуємо з нарізаним яйцем. Дістаємо форму з холодильника і викладаємо начинку на тісто. Посипаємо каперсами, додаємо шар картоплі. Приправляємо сіллю, перцем та паприкою. Поливаємо оливковою олією і відправляємо в розігріту до 180 °C духовку на 60 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…