Для тих, хто не мислить життя без кави, підійде страва під назвою “кавові сирники”. Аромат цих сирників не залишить байдужим нікого, адже він виходить таким бадьорим.
Подавати сирники слід зі сметаною або згущеним молоком. Добре доповнять подачу і ягоди — будь-які, які подобаються.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці з’єднайте сир і цукровий пісок, потім добре перемішайте.
Сир для приготування цих сирників слід вибирати з дрібною структурою, щоби підсумкова консистенція вийшла максимально однорідна.
Куряче яйце попередньо добре вимийте і додайте до сирної маси.
Тепер додайте розчинну каву. Попередньо розчиняти його у воді не потрібно, можна просто додати крупинки у потрібній кількості.
Борошно пропустіть через сито і разом з розпушувачем всипте в миску з масою сиру. Невелику кількість борошна слід залишити для паніровки.
Перемішайте масу до однорідності за допомогою виделки чи вінчика. Зверніть увагу на те, яка у вас буде консистенція. Вона має бути досить густа.
Тепер слід сформувати невеликі за розміром сирники і кожен обваляти в борошні.
На сковороді потрібно розігріти олію та акуратно розмістити сирники. Обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки.
Подавати готові сирники слід із сметаною, а також будь-якими ягодами. Дуже смачно виходить, якщо подати їх зі згущеним молоком.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…