Цього разу пропоную приготувати на вечерю як гарнір або самостійну страву ніжну, ароматну і просто нереально смачну картоплю!
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очистимо і наріжемо на великі шматочки. Заллємо картопля окропом, додамо сіль і відваримо до готовності.
Поки вариться картопля натремо на великій тертці сир і подрібнимо зелень кропу, чи будь-яка яка є вдома.
Картоплю зливаємо. У сковороду викладаємо вершкове масло та розтоплюємо його. Потім всипаємо сіль, сушений часник та паприку. Добре перемішуємо і ставимо вогонь трохи вище за середній.
Тепер викладаємо відварену картоплю в сковороду і перемішуємо лопаткою, так щоб кожен шматочок був у маслі зі спеціями.
Викладаємо картоплю рівніше і присипаємо зверху сиром та зеленню. Смажимо під кришкою ще близько 2 хвилин на мінімальному вогні.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…