Цього разу пропоную приготувати на вечерю як гарнір або самостійну страву ніжну, ароматну і просто нереально смачну картоплю!
Інгредієнти:
- Картопля 8 шт
- Сир 60 г
- Сіль 1/3 ч.л. та 1/4 ч.л
- Паприка 1/2 ч.л.
- Часник гранульований 1/3 ч.л.
- Вершкове масло 60 г
- Зелень кропу до смаку
Приготування:
Картоплю очистимо і наріжемо на великі шматочки. Заллємо картопля окропом, додамо сіль і відваримо до готовності.
Поки вариться картопля натремо на великій тертці сир і подрібнимо зелень кропу, чи будь-яка яка є вдома.
Картоплю зливаємо. У сковороду викладаємо вершкове масло та розтоплюємо його. Потім всипаємо сіль, сушений часник та паприку. Добре перемішуємо і ставимо вогонь трохи вище за середній.
Тепер викладаємо відварену картоплю в сковороду і перемішуємо лопаткою, так щоб кожен шматочок був у маслі зі спеціями.
Викладаємо картоплю рівніше і присипаємо зверху сиром та зеленню. Смажимо під кришкою ще близько 2 хвилин на мінімальному вогні.
Смачного!