Нове

Картоплю готую за особливим рецептом: виходить золотиста зверху і ніжна всередині

Цього разу пропоную приготувати на вечерю як гарнір або самостійну страву ніжну, ароматну і просто нереально смачну картоплю!

Інгредієнти:

  • Картопля 8 шт
  • Сир 60 г
  • Сіль 1/3 ч.л. та 1/4 ч.л
  • Паприка 1/2 ч.л.
  • Часник гранульований 1/3 ч.л.
  • Вершкове масло 60 г
  • Зелень кропу до смаку

Приготування:

Картоплю очистимо і наріжемо на великі шматочки. Заллємо картопля окропом, додамо сіль і відваримо до готовності.

Поки вариться картопля натремо на великій тертці сир і подрібнимо зелень кропу, чи будь-яка яка є вдома.

Картоплю зливаємо. У сковороду викладаємо вершкове масло та розтоплюємо його. Потім всипаємо сіль, сушений часник та паприку. Добре перемішуємо і ставимо вогонь трохи вище за середній.

Тепер викладаємо відварену картоплю в сковороду і перемішуємо лопаткою, так щоб кожен шматочок був у маслі зі спеціями.

Викладаємо картоплю рівніше і присипаємо зверху сиром та зеленню. Смажимо під кришкою ще близько 2 хвилин на мінімальному вогні.

Смачного!

Нове

Популярне