Сьогодні я хотіла поділитися з вами цікавим рецептом для різноманітності. Готувала я картопляний рулет із фаршем, нам дуже сподобався і він став чудовим варіантом для вечері. Рецепт ви можете підкоригувати і додати чогось на свій смак.
Інгредієнти:
Основа:
Начинка:
Приготування:
4 середні картоплі (приблизно на 500-600 г) натираємо на тертці і віджимаємо.
До віджатої картоплі додаємо 2 яйця, сіль, спеції по-смаку. Все перемішати.
Додаємо 100 г тертого сиру та ще раз перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і розподіляємо картопляну масу рівномірним шаром. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 20-25 хвилин.
Готуємо начинку. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо на сковороді 2-3 хвилини.
Далі нам знадобиться 300 г фаршу.
До цибулі додаємо фарш і смажимо до готовності. у процесі посолити та додати спеції. Також до фаршу я додала дрібно нарізаний помідор, тушкувала кілька хвилин. Наприкінці додаємо подрібнену зелень і готова начинка.
Розподіляємо начинку на картопляну основу. Щоб начинка краще закріпилася, можна посипати трохи тертим сиром. Без сиру в мене начинка трохи вивалювалася, але нас це не бентежило.
Згортаємо все в рулет, зверху можна трохи посипати сиру для апетитної шапочки. Запікаємо ще рулет 15-20 хвилин.
Картопляний рулет із фаршем готовий. Смачний та простий рецепт.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…