Сьогодні я хотіла поділитися з вами цікавим рецептом для різноманітності. Готувала я картопляний рулет із фаршем, нам дуже сподобався і він став чудовим варіантом для вечері. Рецепт ви можете підкоригувати і додати чогось на свій смак.
Інгредієнти:
Основа:
Начинка:
Приготування:
4 середні картоплі (приблизно на 500-600 г) натираємо на тертці і віджимаємо.
До віджатої картоплі додаємо 2 яйця, сіль, спеції по-смаку. Все перемішати.
Додаємо 100 г тертого сиру та ще раз перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і розподіляємо картопляну масу рівномірним шаром. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 20-25 хвилин.
Готуємо начинку. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо на сковороді 2-3 хвилини.
Далі нам знадобиться 300 г фаршу.
До цибулі додаємо фарш і смажимо до готовності. у процесі посолити та додати спеції. Також до фаршу я додала дрібно нарізаний помідор, тушкувала кілька хвилин. Наприкінці додаємо подрібнену зелень і готова начинка.
Розподіляємо начинку на картопляну основу. Щоб начинка краще закріпилася, можна посипати трохи тертим сиром. Без сиру в мене начинка трохи вивалювалася, але нас це не бентежило.
Згортаємо все в рулет, зверху можна трохи посипати сиру для апетитної шапочки. Запікаємо ще рулет 15-20 хвилин.
Картопляний рулет із фаршем готовий. Смачний та простий рецепт.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…