Ця страва – справжнє втілення комфорту та вишуканості. Чудовий спосіб розслабитися та насолодитися неперевершеним поєднанням картоплі, ніжного філе горбуші та сирної корочки. Дозвольте цьому витвору кулінарного мистецтва розкрити ваші смакові рецептори та додати яскравих відчуттів у ваш кулінарний досвід.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо горбушу невеликими шматочками, а картоплю – тонкими кружечками. Тремо сир на великій терці. Розігріваємо молоко та вершки, додаємо сіль. Змащуємо форму рослинною олією. Викладаємо третину картоплі, потім половину горбуші. Заливаємо молочною сумішшю та посипаємо сиром. Повторіть ще раз. Завершуємо картоплею, додаємо вершки з молоком та сиром. Запікаємо приблизно 50–60 хвилин при 180 °С до м’якості картоплі.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…