Рецепти

Картопляний гратен з горбушею

Ця страва – справжнє втілення комфорту та вишуканості. Чудовий спосіб розслабитися та насолодитися неперевершеним поєднанням картоплі, ніжного філе горбуші та сирної корочки. Дозвольте цьому витвору кулінарного мистецтва розкрити ваші смакові рецептори та додати яскравих відчуттів у ваш кулінарний досвід.

Інгредієнти:

  • Філе горбуші – 400 г
  • Картопля – 700 г
  • Сир – 200 г
  • Молоко – 120 мл
  • Вершки 33% – 350 мл
  • Рослинна олія – 1 ст. л
  • Сіль, перець – на смак

Приготування:

Нарізаємо горбушу невеликими шматочками, а картоплю – тонкими кружечками. Тремо сир на великій терці. Розігріваємо молоко та вершки, додаємо сіль. Змащуємо форму рослинною олією. Викладаємо третину картоплі, потім половину горбуші. Заливаємо молочною сумішшю та посипаємо сиром. Повторіть ще раз. Завершуємо картоплею, додаємо вершки з молоком та сиром. Запікаємо приблизно 50–60 хвилин при 180 °С до м’якості картоплі.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…