Сьогодні пропоную варіант дуже смачних ситних картопляно-сирних вафель. На смак вони нагадують деруни, але тільки зовсім нежирні і з ароматом сиру. До таких вафель можна подати сметану або соус з натурального йогурту, і додати до них смачне яйце-пашот. Ось це буде по-справжньому чудовий сніданок! Такі вафлі дуже просто і легко готуються, і я точно знаю, що багатьом вони теж сподобаються! Готуйте з любов’ю та задоволенням!
Інгредієнти:
- 2 середні картоплини
- 1 яйце
- 60 г напівтвердого сиру
- 1.5 стол.л пшеничного борошна
- 1 стол.л олії
- сіль та перець за смаком
- кріп петрушка
Приготування:
Картоплю натерти на дрібній тертці, залити холодною водою і добре віджати.
Додати натертий сир, яйце, сіль, перець та олію, перемішати.
Далі додати нарізану зелень та борошно. Все ретельно перемішати.
Вафельницю добре розігріти, змастити злегка олією і викласти по 1-1.5 стол.ложки маси.
Випікати вафлі до золотистого кольору.
Готові вафлі зняти на тарілку.
Із цієї кількості інгредієнтів виходить 6 штук.
Смачного!