Дуже апетитна домашня страва – картопляні зрази з грибами. Рум’яні, повітряні, ніжні, соковиті та дуже смачні.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.
Гриби нарізаємо на невеликі шматочки (у мене печериці) і викладаємо обсмажуватися до цибулі. Обсмажуємо до готовності під закритою кришкою (приблизно 5-6 хвилин). Солимо, перчимо на смак і перемішуємо. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.
Відварену картоплю мнемо, додаємо яйце і знову мнемо. Солимо за смаком, додаємо борошно і перемішуємо.
Столовою ложкою беремо тісто, формуємо коржик. У середину викладаємо по ложці грибної начинки.
Потім закріплюємо краї та притискаємо долонькою.
Викладаємо зрази на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору із двох сторін.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…