Дуже апетитна домашня страва – картопляні зрази з грибами. Рум’яні, повітряні, ніжні, соковиті та дуже смачні.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.
Гриби нарізаємо на невеликі шматочки (у мене печериці) і викладаємо обсмажуватися до цибулі. Обсмажуємо до готовності під закритою кришкою (приблизно 5-6 хвилин). Солимо, перчимо на смак і перемішуємо. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.
Відварену картоплю мнемо, додаємо яйце і знову мнемо. Солимо за смаком, додаємо борошно і перемішуємо.
Столовою ложкою беремо тісто, формуємо коржик. У середину викладаємо по ложці грибної начинки.
Потім закріплюємо краї та притискаємо долонькою.
Викладаємо зрази на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору із двох сторін.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…