Рецепти

Картопляні зрази з грибами

Дуже апетитна домашня страва – картопляні зрази з грибами. Рум’яні, повітряні, ніжні, соковиті та дуже смачні.

Інгредієнти:

  • Відварена картопля – 500 г
  • Яйце – 1 штука
  • Гриби – 200 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Борошно – 2 столові ложки
  • Сіль та перець чорний мелений – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.

Гриби нарізаємо на невеликі шматочки (у мене печериці) і викладаємо обсмажуватися до цибулі. Обсмажуємо до готовності під закритою кришкою (приблизно 5-6 хвилин). Солимо, перчимо на смак і перемішуємо. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.

Відварену картоплю мнемо, додаємо яйце і знову мнемо. Солимо за смаком, додаємо борошно і перемішуємо.

Столовою ложкою беремо тісто, формуємо коржик. У середину викладаємо по ложці грибної начинки.

Потім закріплюємо краї та притискаємо долонькою.

Викладаємо зрази на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору із двох сторін.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…