Рецепти

Картопляні зрази з грибами

Дуже апетитна домашня страва – картопляні зрази з грибами. Рум’яні, повітряні, ніжні, соковиті та дуже смачні.

Інгредієнти:

  • Відварена картопля – 500 г
  • Яйце – 1 штука
  • Гриби – 200 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Борошно – 2 столові ложки
  • Сіль та перець чорний мелений – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.

Гриби нарізаємо на невеликі шматочки (у мене печериці) і викладаємо обсмажуватися до цибулі. Обсмажуємо до готовності під закритою кришкою (приблизно 5-6 хвилин). Солимо, перчимо на смак і перемішуємо. Перекладаємо в миску і даємо охолонути.

Відварену картоплю мнемо, додаємо яйце і знову мнемо. Солимо за смаком, додаємо борошно і перемішуємо.

Столовою ложкою беремо тісто, формуємо коржик. У середину викладаємо по ложці грибної начинки.

Потім закріплюємо краї та притискаємо долонькою.

Викладаємо зрази на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору із двох сторін.

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…