Розповім, як швидко і просто приготувати смачну вечерю для всієї родини. Якщо у вас є вчорашнє картопляне пюре, то ви приготуєте все швидше – хвилин 15 на все піде. Беріть рецепт на замітку! Це дуже смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
Нам знадобиться 450-500 г картоплі. Варимо до готовності, розминаємо до пюре. Можна взяти вчорашнє пюре, що залишилося від обіду чи вечері.
300 г м’яса варимо до готовності, потім пропускаємо через м’ясорубку. Можна взяти готовий фарш та обсмажити його до напівготовності. Смажити на помірному вогні, не пересмажте! Замість м’яса чи фаршу можна взяти шинку, копчену курку, бекон, ковбасу чи сосиски – буде теж смачно!
З’єднуємо картопляне пюре та м’ясо/фарш, додаємо 2 яйця, 5 столових ложки борошна.
Сіль та перець за смаком. За бажанням додаємо подрібнену зелень. З маси, що вийшла, робимо кульки, можна обваляти в панірувальних сухарях і обсмажуємо в розжареній олії до золотистого кольору. Олії має бути багато, пончики смажаться як у фритюрі.
Готові пончики викладаємо на паперові серветки, щоб увібралася зайва олія і подаємо на стіл. Можна посипати свіжою зеленню.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…