Питання “що приготувати на вечерю” завжди актуальне і багато таких рецептів не буває. А пропоную я вам приготувати – картопляні млинці з фаршем.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю 5-6 шт (близько 1 кг) натираємо на дрібній тертці. До картоплі додаємо 2 яйця, сіль і перець за смаком.
Залишилося додати 4-5 ст.л борошна і добре перемішати. Картопляне тісто на млинці готове.
Добре розігріваємо сковороду, трохи змащуємо її олією і викладаємо картопляне тісто тонким шаром.
Смажимо тонкі картопляні млинці з двох сторін.
Млинці виходять рум’яними і дуже смачними, можна їсти і без начинки зі сметаною.
Але ми готуємо начинку. 600 г фаршу, сіль і спеції за смаком, подрібнену цибулю (можна натерти на тертці). Все добре перемішати.
Намазуємо на картопляний млинець фарш тонким шаром.
І звертаємо млинець в рулет.
Готові картопляні рулетики з фаршем складаємо в форму для запікання, змащуємо сметаною.
Накриваємо форму фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 30-35 хвилин. За 10 хвилин можна прибрати фольгу, щоб млинці підрум’янились.
Картопляні млинці з фаршем готові. Ця страва з картоплі і фаршу на вечерю просто ідеально. Готувати дуже просто і швидко.
Смачний картопляний млинець і соковита начинка всередині. А зі сметаною просто смакота. Рекомендую спробувати це блюдо з картоплі і фаршу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…