Рецепти

Картопляні котлети на сковороді: доступно та швидко

Готується швидко, легко, із бюджетних інгредієнтів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кілограм
  • Твердий сир – 100 г
  • Зелень свіжа
  • Сіль та перець – за смаком
  • Яйця – 2 штуки
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Сметана чи йогурт – 100 г
  • Борошно – 3-4 столові ложки

Приготування:

Картоплю відварюємо і робимо пюре. Твердий сир натираємо на великій тертці та відправляємо до картоплі.

Додаємо свіжу зелень (у мене кріп), сіль із перцем до смаку і добре все змішуємо.

Змащуємо руки олією і формуємо кульки, трохи придавлюємо.

У чисту миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, сметану, борошно і розмішуємо віночком.

Добре обмочуємо кульки і обсмажуємо на розпеченій олії з обох боків до золотистості.

Потім перекладаємо на серветки.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…