Начебто без вишукувань – проста картопля та м’ясо, але так смачно виходить! Хрумкі деруни з ніжною курячою грудкою готуються швидко і дуже просто. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізаємо скибочками. Накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем та сухим часником.
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Додаємо до картоплі натерту на дрібній терці цибулю.
Додаємо яйце, трошки солимо і перчимо. Всипаємо борошно і добре все розмішуємо.
За допомогою столових ложок викладаємо картопляну масу на розігріту сковороду з олією. Зверху кладемо підготовлені шматочки курячої грудки. Потім знову викладаємо картоплю. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Смачного!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…