Начебто без вишукувань – проста картопля та м’ясо, але так смачно виходить! Хрумкі деруни з ніжною курячою грудкою готуються швидко і дуже просто. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізаємо скибочками. Накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем та сухим часником.
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Додаємо до картоплі натерту на дрібній терці цибулю.
Додаємо яйце, трошки солимо і перчимо. Всипаємо борошно і добре все розмішуємо.
За допомогою столових ложок викладаємо картопляну масу на розігріту сковороду з олією. Зверху кладемо підготовлені шматочки курячої грудки. Потім знову викладаємо картоплю. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Смачного!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…