Нове

Картопляні деруни «По-новому»: звичайна картопля та м’ясо, а виходить так смачно

Начебто без вишукувань – проста картопля та м’ясо, але так смачно виходить! Хрумкі деруни з ніжною курячою грудкою готуються швидко і дуже просто. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 250 г
  • Сіль, чорний мелений перець та сухий часник – за смаком
  • Картопля – 500 г
  • Цибуля – 1/2 штуки
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно – 50 г
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Куряче філе нарізаємо скибочками. Накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.

Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем та сухим часником.

Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Додаємо до картоплі натерту на дрібній терці цибулю.

Додаємо яйце, трошки солимо і перчимо. Всипаємо борошно і добре все розмішуємо.

За допомогою столових ложок викладаємо картопляну масу на розігріту сковороду з олією. Зверху кладемо підготовлені шматочки курячої грудки. Потім знову викладаємо картоплю. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.

Смачного!!

Нове

Популярне