Покажу вам як приготувати та оригінально подати картопляні човники з правильною начинкою. Рецепт дуже простий і потрібен лише набір найдоступніших продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Велику картоплю загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Поки картопля запікається займаємося начинкою. Дрібно нарізаємо зелену цибульку, мариновані огірочки, бекон і тремо на тертці сир. Запечену картоплю у фользі розрізаємо на дві частини, в середину кладемо шматочок вершкового масла, додаємо тертий сир, перемішуємо. За смаком солимо і посипаємо зверху зеленою цибулькою. Другу картоплину також розрізаємо, додаємо шматочок вершкового масла, мариновані огірочки і все перемішуємо. Третю картоплину начиняємо беконом, додаємо сир, все добре перемішуємо і зверху посипаємо зеленою цибулею. Картоплю з різними начинками викладаємо на тарілку та подаємо до столу.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…