Покажу вам як приготувати та оригінально подати картопляні човники з правильною начинкою. Рецепт дуже простий і потрібен лише набір найдоступніших продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Велику картоплю загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Поки картопля запікається займаємося начинкою. Дрібно нарізаємо зелену цибульку, мариновані огірочки, бекон і тремо на тертці сир. Запечену картоплю у фользі розрізаємо на дві частини, в середину кладемо шматочок вершкового масла, додаємо тертий сир, перемішуємо. За смаком солимо і посипаємо зверху зеленою цибулькою. Другу картоплину також розрізаємо, додаємо шматочок вершкового масла, мариновані огірочки і все перемішуємо. Третю картоплину начиняємо беконом, додаємо сир, все добре перемішуємо і зверху посипаємо зеленою цибулею. Картоплю з різними начинками викладаємо на тарілку та подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…