Рецепти

Картопляні човники з правильною начинкою

Покажу вам як приготувати та оригінально подати картопляні човники з правильною начинкою. Рецепт дуже простий і потрібен лише набір найдоступніших продуктів.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Мариновані огірки
  • Вершкове масло
  • Бекон
  • Сир
  • Зелена цибуля
  • Сіль

Приготування:

Велику картоплю загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Поки картопля запікається займаємося начинкою. Дрібно нарізаємо зелену цибульку, мариновані огірочки, бекон і тремо на тертці сир. Запечену картоплю у фользі розрізаємо на дві частини, в середину кладемо шматочок вершкового масла, додаємо тертий сир, перемішуємо. За смаком солимо і посипаємо зверху зеленою цибулькою. Другу картоплину також розрізаємо, додаємо шматочок вершкового масла, мариновані огірочки і все перемішуємо. Третю картоплину начиняємо беконом, додаємо сир, все добре перемішуємо і зверху посипаємо зеленою цибулею. Картоплю з різними начинками викладаємо на тарілку та подаємо до столу.

Смачного!

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…