Покажу вам як приготувати та оригінально подати картопляні човники з правильною начинкою. Рецепт дуже простий і потрібен лише набір найдоступніших продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Велику картоплю загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Поки картопля запікається займаємося начинкою. Дрібно нарізаємо зелену цибульку, мариновані огірочки, бекон і тремо на тертці сир. Запечену картоплю у фользі розрізаємо на дві частини, в середину кладемо шматочок вершкового масла, додаємо тертий сир, перемішуємо. За смаком солимо і посипаємо зверху зеленою цибулькою. Другу картоплину також розрізаємо, додаємо шматочок вершкового масла, мариновані огірочки і все перемішуємо. Третю картоплину начиняємо беконом, додаємо сир, все добре перемішуємо і зверху посипаємо зеленою цибулею. Картоплю з різними начинками викладаємо на тарілку та подаємо до столу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…