Рецепти

Картопля з цибулею смачніша, ніж м’ясо: незвичайний коржик у духовці

Всі завжди у захваті від такої випічки, простий рецепт дріжджового тіста.

Інгредієнти:

  • тепле молоко – 200 мл
  • вода – 100 мл
  • дріжджі – 1 ч л з гіркою
  • цукор – 1 ст. л
  • 1 яйце
  • олія
  • сіль – 0,5 ч. л.

Приготування:

Для початку треба приготувати просте дріжджове тісто і залишити на 20 хвилин відпочити, тісто не повинно піднятися і збільшитися в об’ємі, за цей час приготуємо начинку, натерти картоплю на великій тертці і нарізати цибулю, додати спеції.

Тісто розділити на 4 рівні частини, зкатуємо в колобок і розкочуємо в тонкий пласт, змащуємо олією викладаємо четверту частину начинки, солимо, покриваємо другим шаром, знову начинка і загортаємо в рулет, потім в равлик. Змащуємо жовтком, після чого ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 30 – 35 хвилин і можна подавати на стіл.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…