Всі завжди у захваті від такої випічки, простий рецепт дріжджового тіста.
Інгредієнти:
- тепле молоко – 200 мл
- вода – 100 мл
- дріжджі – 1 ч л з гіркою
- цукор – 1 ст. л
- 1 яйце
- олія
- сіль – 0,5 ч. л.
Приготування:
Для початку треба приготувати просте дріжджове тісто і залишити на 20 хвилин відпочити, тісто не повинно піднятися і збільшитися в об’ємі, за цей час приготуємо начинку, натерти картоплю на великій тертці і нарізати цибулю, додати спеції.
Тісто розділити на 4 рівні частини, зкатуємо в колобок і розкочуємо в тонкий пласт, змащуємо олією викладаємо четверту частину начинки, солимо, покриваємо другим шаром, знову начинка і загортаємо в рулет, потім в равлик. Змащуємо жовтком, після чого ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 30 – 35 хвилин і можна подавати на стіл.
Смачного!