Фарширована картопля в беконі – дуже проста, але досить смачна страва, яку можна приготувати і на мангалі. Потрібно нафарширувати сиру неочищену картоплю, загорнути у фольгу і готувати на вугіллі близько 15 хвилин. Добре підходить для пікніка, але і на святковому столі виглядає гідно.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю вимити та відварити в шкірці до готовності. Дати повністю охолонути. Потім очистити, розрізати кожну картоплину вздовж на дві частини та акуратно вийняти середину, залишаючи краї товщиною приблизно 0,5-0,7 см.
Перець вимити, видалити серцевину з насінням. Кріп вимити та обсушити. Цибулю очистити. Огірки очистити від шкірки.
Перець, цибуля, огірки, кріп дуже дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.
З’єднати в мисці всі інгредієнти, додати трохи вареної картоплі, посолити і добре перемішати.
Нафарширувати кожну половинку картоплі начинкою, що вийшла. Половинки картоплі скласти разом і обгорнути смужками бекону.
Помістити на решітку, що лежить на деку, і запікати в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 10-15 хвилин. Прикрасити листям салату та помідорами чері.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…