Нове

Картопля в беконі з тертим сиром та цибулею

Фарширована картопля в беконі – дуже проста, але досить смачна страва, яку можна приготувати і на мангалі. Потрібно нафарширувати сиру неочищену картоплю, загорнути у фольгу і готувати на вугіллі близько 15 хвилин. Добре підходить для пікніка, але і на святковому столі виглядає гідно.

Інгредієнти:

  • Цибуля червона — 1 цибулина
  • Сир твердий – 150 г
  • Огірок солоний – 2 шт.
  • Картопля – 6 великих картоплин
  • Солодкий жовтий перець – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Бекон – 6 скибочок
  • Зелень кропу
  • Листя салату та помідори чері для прикраси

Приготування:

Картоплю вимити та відварити в шкірці до готовності. Дати повністю охолонути. Потім очистити, розрізати кожну картоплину вздовж на дві частини та акуратно вийняти середину, залишаючи краї товщиною приблизно 0,5-0,7 см.

Перець вимити, видалити серцевину з насінням. Кріп вимити та обсушити. Цибулю очистити. Огірки очистити від шкірки.

Перець, цибуля, огірки, кріп дуже дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.

З’єднати в мисці всі інгредієнти, додати трохи вареної картоплі, посолити і добре перемішати.

Нафарширувати кожну половинку картоплі начинкою, що вийшла. Половинки картоплі скласти разом і обгорнути смужками бекону.

Помістити на решітку, що лежить на деку, і запікати в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 10-15 хвилин. Прикрасити листям салату та помідорами чері.

Смачного!

Нове

Популярне