Смажена картопля — це універсальна справа, яка подобається усім. Її можна подавати як гарнір до м’яса, або приготувати з овочами.
Для вас ми підготували дуже простий і доступний рецепт приготування смачної страви: смажена картопля в сметанному клярі. До картоплі можете додати куряче філе, овочі, спеції — експериментуйте.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю відваріть у підсоленій воді. Змішайте яйця разом зі сметаною в окремій ємності.
До суміші потрібно додати спеції: паприку, сіль та рубану зелень. Ретельно перемішайте виделкою та додайте борошно. У вас має вийти тісто, за консистенцією схоже до сметани.
Влити рослинну олію на сковороду, картоплю вмочити в тісто та викласти по одній на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавати теплою.смажена картопля в сметані
Ця картопля здивує вас своїм неймовірним смаком. Всередині надзвичайно ніжна, а зверху — хрусткий та пікантний кляр.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…