Рецепти

Картопля по-селянськи. Найкращий рецепт приготування картоплі в духовці

Картопелька виходить завжди пропечена і залишається цілою. Свіжий часник я не додаю, більше люблю додавати сушений, а ось кріп намагаюся додавати свіжий.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,5-2 кг
  • кріп
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • часник сушений – 1 ч.л.
  • карі – 1 ч.л.
  • олія

Приготування:

  • Насамперед підготуємо заправку до картоплі. Нарізаємо невеликий пучок промитого кропу. До кропу додаємо паприку червону мелену. Одну чайну ложку гранульованого часнику і чайну ложку приправи Карі. На око вливаємо олію.
  • Картоплю добре миємо, шкірку не знімаємо, нарізаємо на рівні частинки.
  • До картоплі додаємо заправку. Гарненько перемішуємо, що б заправка розподілилася по всій картоплі.
  • Висипаємо картоплю на деко, розподіляємо по всій поверхні. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності.

Також читайте: ЦЮ СТРАВУ ВИ ТОЧНО ПОЛЮБИТЕ. ЦВІТНА КАПУСТА В КЛЯРІ

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…