Картопелька виходить завжди пропечена і залишається цілою. Свіжий часник я не додаю, більше люблю додавати сушений, а ось кріп намагаюся додавати свіжий.
Інгредієнти:
Приготування:
Також читайте: ЦЮ СТРАВУ ВИ ТОЧНО ПОЛЮБИТЕ. ЦВІТНА КАПУСТА В КЛЯРІ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…